• Evenementen

    Evenementen

  • 1
  • 2
  • 3

Cycling Lemelerveld is een actieve fietsvereniging, wij organiseren ieder jaar meerdere evenementen. Hieronder ziet u de grotere evenementen die ieder jaar op de agenda staan en welke wij alleen of in samenwerking met anderen organiseren.

De Boombouw Wintermarathon

Iedere 3e zondag van februari wordt De Boombouw Wintermarathon georganiseerd voor mountainbikers. De naam van de hoofdsponsor De Boombouw uit Lemelerveld heeft haar naam verbonden aan deze toertocht. Dit unieke mountainbike evenement dat op de NTFU-kalender staat bestaat uit verschillende afstanden, voor elke mountainbiker is daarmee de perfecte uitdaging aanwezig!

Meer informatie over de De Boombouw Wintermarathon vindt u op de speciale website www.wintermarathon.nl.

Hoofdsponsor van de Wintermarthon is:

bossentocht boombouw

Overige sponsors van deze tocht zijn:

wintermarathon wilgenwaerdwintermarathon kokkiewintermarathon coop<wintermarathon ronhaar

Clubweekend

Ieder jaar in de periode tussen Pinksteren en de zomervakantie wordt het clubweekend georganiseerd. Senioren gaan uitdagende mountainbike- en wegtoertochten fietsen in (meestal) de heuvels van Duitsland, België of Luxemburg. Veel hoogtemeters en veel gezelligheid zijn de vaste ingrediënten van dit lange weekend samen fietsen.

Fietsvierdaagsse

Vlak voor de zomer organiseert Cycling Lemelerveld samen met Welzijn Ouderen Lemelerveld en Stichting Het Kulturhus de Fietsvierdaagse. Iedereen jong en oud die fietsen leuk vindt kan op eigen tempo het prachtige Sallandse landschap rondom Lemelerveld 'verkennen'.

KokkieBikes Hellendoornse Bossentocht

In oktober organiseren wij de klassieker KokkieBikes Hellendoornse Bossentocht over de Sallandse Heuvelrug. Dit jaar wordt de tocht verreden op 21 oktober 2018.

Deze 3-sterrentocht gaat door één van de mooiste mountainbikegebieden van Nederland met uitgepijlde routes van 25, 40 en 50 kilometer.De routes bestaan grotendeels uit mooie singletracks met verrassend veel hoogtemeters over o.a. de Hellendoornse- en de Eelerberg en door de rivierduinen langs de Regge. Hierdoor komen ook de veeleisende bikers aan hun trekken op de steile beklimmingen, snelle stuurstukken en mooie afdalingen.

De bikers die wat meer uitdaging zoeken kunnen op 3 punten kiezen voor de “danger roads”. Een deel van de tocht gaat door gebieden die normaal niet toegankelijk zijn. Grijp daarom je kans om deze unieke singletracks te ontdekken.

Hoofdsponsor van de Hellendoornse Bossentocht is:

bossentocht kokkie

Overige sponsors van deze tocht zijn:

bossentocht huttertbossentocht roelofsbossentocht boombouw

 

Naast deze grotere evenementen worden er ook kleinere evenemtenten georganiseerd zoals bijv. de Koningsrit op Koningsdag, de Club BBQ aan het eind van de zomer en de Snertrit op 2e Kerstdag. Sinds kort wordt er ook een weekend georganiseerd voor de mountainbike jeugd.

Komende activiteiten

 26 sept 2021  00:00
 Sluitingstocht
 
 31 okt 2021  00:00
 KokkieBikes Hellendoornse Bossentocht
 

Sponsoren

roelofslemelerveldlenferink kokkiebikesacon sealecoDeBoombouwPosthoorn